337572490

Promo Team

Creative Secrets Hospitality

Wilt u graag iets promoten met persoonlijke aandacht voor de consument? Het promotie team van Creative Secrets Hospitality kan er tot in de puntjes voor zorgen dat uw bedrijf, product, merk, evenement of campagne gezien word door het grote publiek. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Promo Team

Wilt u graag iets promoten met persoonlijke aandacht voor de consument? Het promotie team van Creative Secrets Hospitality kan er tot in de puntjes voor zorgen dat uw bedrijf, product, merk, evenement of campagne gezien word door het grote publiek.

Het Promo Team is zeer breed inzetbaar. Ze kunnen reclame maken over uw bedrijf of product, tevens kunnen ze flyeren en leuke gadgets of samples van uw product verspreiden onder de consumenten. Creative Secrets Hospitality heeft een professioneel team promotie modellen die zich op ieder concept en doelgroep aan kunnen passen.De kostuums kunnen geheel naar uw wens gepersonaliseerd worden in de stijlen en kleuren van uw bedrijf, merk of campagne.

Heeft u interesse in ons promo team neem vrijblijvend contact met ons op om al uw wensen te bespreken en voor een offerte aanvraag.