337572490

Creative Secrets

Creative Secrets Casting & KD Photo Factory & Creative Secrets Hospitality

 Kom meer te weten over de diensten van Creative Secrets photography, casting en hospitality op deze pagina.

 

Creative Secrets Casting

Creative Secrets Casting is een modellen en castingbureau dat modellen, acteurs, actrices, en (edel) figuranten boekt voor video en fotoshoots met commerciele doeleinden.

Wij casten zowel volwassenen en kinderen. Iedereen kan zich inschrijven bij Creative Secrets Casting. Wij kijken niet naar leeftijden of maten, maar zijn juist op zoek naar alle leuke types die in het moderne straatbeeld passen. 

Reclamebureaus, bedrijven, productiehuizen, marketing en communicatiebureaus kunnen bij Creatve Secrets Casting de geschikte modellen, acteurs en figuranten vinden voor een reclame campagne, speelfilm, bedrijfsvideo, commercial, tv-programma, magazine, brochure, billboard, en website. 

Daarnaast beschikken wij over een professioneel team van fotografen, visagisten en haarstylisten om uw productie compleet te maken. 

Klik in het hoofdmenu op casting en ontdek meer

 

 KD Photo Factory

KD Photo Factory is een bedrijf in de organisatie van (thema) fotoshoots. Voor Non commerciele en commerciele fotoshoots kunt u bij ons terecht.

Non-Commerciele Fotoshoots: Wij organiseren het hele jaar door complete thema fotoshoots inclusief make-up, haarstyling, kostuums en prachtige foto decors. Veel thema’s zijn al aan bod gekomen, en telkens breiden we ons thema aanbod uit. Daarnaast kunt u bij KD Photo Factory ook terecht voor huwelijks en zwangerschap fotografie en alle soorten fotografie naar eigen wens.

Iedereen kan deelnemen aan onze non commerciele (thema) fotoshoots die plaatsvinden in onze fotostudio in Eindhoven of het team boeken voor fotografie, visagie of haarstyling op locatie.

Deelname aan onze (thema) fotoshoots kost geld en de foto’s worden niet voor commerciele doeleinden gebruikt, maar zijn voor uw eigen gebruik en om een geweldige dag te beleven waar ons team van vakmensen voor u klaar staat en waarbij u geweldige resultaten overhoud.

Commerciele Fotoshoots: Ook Bedrijven kunnen bij ons terecht voor commerciele fotoshoots.

Klik in het hoofdmenu op fotografie om ons aanbod en prijzen te bekijken. 

 

 Creative Secrets Hospitality

Creative Secrets Hospitality is een hostessbureau en levert charmante en stijlvolle hostesses en hosts met kijk op uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in elke situatie staan onze hostesses voor u klaar.

Creative Secrets Hospitaility is een specialist voor congressen, receptiediensten, beurzen en bedrijfsfeesten. Met een landelijk bestand van hostesses/hosts, gastvrouwen, demonstratrices en receptionistes onderscheiden we ons met sterke thematische styling en persoonlijke aandacht op kantoor en op de werkvloer.

Klik in het hoofdmenu op hospitality om ons aanbod te bekijken en meer te weten over onze hostess service

 

Creative Team

Meer weten over Creative Secrets, KD Photo Factory of onze hospitality services? Heeft u een aanvraag, een casting of fotoshoot nodig? Neem dan direct contact met ons op via mail info@creativesecrets.nl 

Samenwerkingen

Videoclip Zware Jongenz Records
2019

Model verzorgd voor videoclip van Saiks produced by Zware Jongenz Records

Videoclip Yves Berendse
2019

Acteurs verzorgd voor de videoclip van Yves Berendse – Wat een vriend

Ministerie
2020

Modellen verzorgd bij een commercial voor het ministerie

B2B Online Commercial
2021

Model voor online b2b commercial voor productiehuis DoubleDouble

Featured IN

Connect met ons op Social Media

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met ons om uw wensen te bespreken. Het is ook mogelijk om ons te volgen en contacteren via social media