337572490

Info over inschrijven bij Creative Secrets Casting

Creative Secrets Casting is een jong casting en modellen bureau, gestart in 2019. Het Creatieve Team houd zich dagelijks bezig met het casten van talenten waaronder acteurs, actrices, (edel) figuranten, danser(essen) en modellen voor producties waaronder films, series, videoclips, promo video’s, commercials, publiek, hostesses, modeshows, fotoshoots, billboards, brochures, modebladen en modemerken. Creative Secrets Casting heeft een uitgebreid casting bestand van volwassenen en kinderen in NL en BE, en dagelijks word het bestand uitgebreid. Wilt u zich inschrijven bij Creative Secrets Casting? Vul het inschrijf formulier in en wij nemen zsm contact op.

Wilt u zich inschrijven bij Creative Secrets Casting? Dit is al mogelijk vanaf 8 euro eenmalig, en dan staat u ingeschreven met een eigen profiel of kies voor de inschrijving van 15 euro en word uitgenodigd voor de fotoshoot dag waarbij we foto’s maken voor in ons casting bestand, de website en social media & eigen profiel op de website.

Info over Uitbetalen

Iedereen die via Creative Secrets Casting een opdracht uitvoert krijgt hiervoor een vergoeding. Dit kan variëren van een kleine figuratievergoeding tot een groot bedrag voor je rol in een commercial en is verschillend per opdrachtgever. Alle vergoedingen worden uitbetaald per bank tenzij anders is aangegeven, er zijn producties waar je contant door de producent wordt uitbetaald. Tenzij apart vermeld zijn vergoedingen altijd inclusief reiskosten! De vergoedingen worden 6 tot 8 weken na de opdracht uitbetaald per bank.

Op Casting Gaan

Zodra opdrachtgevers ons benaderen en op zoek zijn naar leuke types vind er meestal vooraf een casting plaats waarbij wij via foto’s een aantal geschikte kandidaten voorstellen aan de opdrachtgevers. Daarna zal de opdrachtgever een keuze maken. Het kan ook voorkomen dat een opdrachtgever wil dat u op een persoonlijke casting komt. Vooral bij commercials wil een opdrachtgever je vaak eerst persoonlijk ontmoeten voordat hij zijn definitieve keuze maakt. Dit betekent niet per definitie dat je ook geboekt wordt. Maar castings zijn altijd belangrijk: ook al ben je niet geboekt, de opdrachtgever heeft je wel gezien en dat vergroot je kans bij een volgende keer.

 

In optie staan

 Een optie betekent dat een opdrachtgever geïnteresseerd is om je te boeken. Je kansen op een opdracht stijgen behoorlijk bij een optie maar het is nog steeds geen 100% zekerheid. De opdrachtgever geeft later via het castingbureau door of de boeking voor jou wel of niet doorgaat. Bereikbaarheid is altijd belangrijk en bij een optie al helemaal. Ben je nu door omstandigheden toch moeilijk bereikbaar, bel dan zelf even naar ons om te checken of je optie is omgezet in een boeking. 

 

Verhuizen

Als u verhuist of een nieuw (mobiel) telefoonnummer krijgt waar wij niet van op de hoogte zijn, dan kunnen wij u ook niet bereiken wanneer een opdrachtgever je graag wil boeken. Het is daarom belangrijk dat wij altijd op de hoogte zijn van al jouw wijzigingen zodat we je direct kunnen benaderen bij leuke opdrachten.

 

Kleding & Make-up

Als je bent geboekt voor een opdracht geven onze boekers altijd aan welke kleding je moet meenemen, neem altijd 3 setjes mee zodat de styliste een keuze heeft. Vaak is er visagist aanwezig maar zorg altijd dat je zelf wat make-up bij hebt voor het geval dat nodig blijkt te zijn.

En Verder

 Zorg dat je altijd op tijd bent, houd rekening met files en uitval van treinen.
Neem nooit zomaar vrienden of familie mee.Meld het ons direct als je denkt dat er iets niet in orde is.Teken nooit zomaar een document of contract.
Meld je op tijd en niet 3 uur van te voren af voor een opdracht als je ziek bent. 

 

 

 

 

 

.

Location

Studio Locatie Eindhoven

Castings Nederland & Belgie Hospitality Nederland & Belgie

 

 

 

Follow Me

Email Us