337572490

Hostesses

Creative Secrets Hospitality

Bent u op zoek naar Hostesses of Hosts. Onze Hostesses en Hosts zijn allemaal even representatief, gastvrij, vriendelijke en multi-inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Onze Hostesses en Hosts zijn professioneel en  werken altijd met een lach. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Hostesses/

Hosts

Bent u op zoek naar Hostesses of Hosts. Onze Hostesses en Hosts zijn allemaal even representatief, gastvrij, vriendelijke en multi-inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Onze Hostesses en Hosts zijn professioneel en  werken altijd met een lach. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Creative Secrets Hospitaility is een specialist voor congressen, receptiediensten, beurzen,  bedrijfsfeesten en evenementen. Met een landelijk bestand van hostesses/hosts, gastvrouwen, demonstratrices en receptionistes onderscheiden we ons met sterke thematische styling en persoonlijke aandacht op kantoor en op de werkvloer.                                   

Onze Hostesses en Hosts zijn zeer flexibel inzetbaar voor verschillende werkzaamheden zoals, begeleiding en promotie op een beursstand maar ook het registreren van beursbezoekers en horeca werkzaamheden.