337572490

Champagne Girls

Creative Secrets Hospitality

Onze Champagne Girls bestaan uit prachtige hostesses die ervoor zorgen iedere gast word voorzien van een glaasje champagne. Ze dragen bij aan de sfeer van het evenement en vermaken de gasten. De Champagne Girls bieden een uitstekende service en zijn ook een vorm van entertainment en ze dragen bij aan een luxe sfeer of uw evenement, feest, bedrijfsfeest, festival, congres of beurs.

Champagne Girls/Boys

Onze Champagne Girls bestaan uit prachtige hostesses die ervoor zorgen iedere gast word voorzien van een glaasje champagne. Ze dragen bij aan de sfeer van het evenement en vermaken de gasten. De Champagne Girls bieden een uitstekende service en zijn ook een vorm van entertainment en ze dragen bij aan een luxe sfeer of uw evenement, feest, bedrijfsfeest festival, congres of beurs. Wilt u liever een Champagne Boy boeken dan is dat ook mogelijk.

In toepasselijke kostuums vermaken onze lieftallige Champagne Girls uw gasten en voorzien ze van een welkomsbubbel. De kostuums kunnen geheel naar uw wens gepersonaliseerd worden in de stijlen en kleuren van uw bedrijf, merk of campagne.

Heeft u interesse in onze Champagne Girls neem vrijblijvend contact met ons op om al uw wensen te bespreken en voor een offerte aanvraag.